רעיון קליל ומפתיע להכנת חטיף ברוסקטה שאפשר להגיש בארוחת החג:
1 חבילה שניצל תירס "זוגלובק" מופשר
3 כפות שמן
1 קופסת גבינת שמנת שום שמיר
50 גרם סלמון מעושן רצועות דקות
1 צנצנת צלפים
להגשה: עלי פטרוזיליה
1. חותכים את השניצלים למלבנים יפים,
מחממים מעט שמן במחבת ו"מטגנים"
עד שהמלבנים נעשים קריספיים.
2. מקררים, מעבירים את הגבינה לשק זילוף
ומזלפים על כל מלבן גבינה.
3. מניחים מעל פרוסת סלמון מעושן
ומעל צלף, מקשטים בעלה פטרוזיליה
ומגישים.