לוגו אושר עד קישור לדף הבית

שכבות בראוניז שוקולד וקרם לוטוס

הדפסה
שכבות בראוניז שוקולד וקרם לוטוס
חלבי / פרווה
קל
60 דק'
תבנית בגודל 20X30 ס"מ
תמי פיליפ

תבנית בגודל 20X30 ס"מ

מצרכים

לבראוניז שוקולד:

250 גרם שוקולד מריר
3/4 כוס שמן
4 ביצים
3/4 כוס סוכר
קורט מלח
3/4 כוס קמח

לקרם הלוטוס:

כוס גדושה ממרח לוטוס
1/2 כוס קצפת לא מוקצפת
1/2 כוס פירורי עוגיות
לוטוס או ביסקוויט פשוט

לציפוי:

130 גרם שוקולד מריר
2/3 כוס קצפת לא מוקצפת

הכנה:

מכינים את הבראוניז:

שמים בסיר שוקולד ושמן ומבשלים על אש נמוכה מאוד עד להמסת השוקולד. לחלופין ניתן להמיס
את השוקולד במיקרוגל ולערבב עם השמן.
טורפים בקערה ביצים עם סוכר, מוסיפים את השוקולד המומס ומערבבים עם יתר החומרים.
יוצקים לתבנית ואופים בתנור מחומם ל 180- מעלות כ 25- דקות עד שפני העוגה יציבים.
מוציאים מהתנור ומצננים היטב.

מכינים את קרם הלוטוס:

שמים בקערת המיקסר את ממרח הלוטוס והקצפת ומערבלים במהירות בינונית לקבלת תערובת
אחידה, מוסיפים את פירורי העוגיות ומערבבים.
מורחים את הקרם בשכבה אחידה על העוגה ומעבירים למקפיא לשעה עד שהקרם מתקשה.

מכינים את הציפוי:

שמים בסיר את השוקולד והקצפת ומבשלים על אש נמוכה עד להמסת השוקולד, מסירים מהאש, מצננים
מעט ויוצקים על העוגה.
מקפיאים לשעה נוספת עד שהציפוי מתייצב, חותכים לקוביות ומגישים.

ב ת י א ב ו ן . . .

שכבות בראוניז שוקולד וקרם לוטוס