מנות בנפח 100 מ"ל
1/2 כוס מיץ תפוזים
1/2 כוס מיץ לימון
1/2 כפית גרודת לימון – לבחירה
כוס סוכר
5 חלמונים
2 כפות גדושות קורנפלור
220 מ"ל קצפת פרווה
כפית תמצית וניל
4-3 כפות אינסטנט פודינג וניל
1/3 כוס חלב סויה
1/2 כוס קמח
1/2 כוס סוכר
70 גרם מרגרינה או שמן קוקוס
1/2 כוס פיסטוק קצוץ דק
:
3 כפות פיסטוק קצוץ דק לא
קלוי
מערבבים בסיר את כל החומרים לתערובת חלקה, מעבירים לאש בינונית ומבשלים תוך כדי
טריפה מתמדת עד שהתערובת מסמיכה, מסירים מהאש ומצננים היטב.
מקציפים קצפת עד שהיא יציבה אך רכה, מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים לסירוגין
אינסטנט פודינג וחלב סויה. מוסיפים גם את תמצית הווניל.
מעבדים את כל החומרים לבצק פירורי, מפזרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים
ב 180- מעלות כ 15- דקות עד הזהבה.
מוציאים מהתנור, מפוררים את התערובת לפירורים דקים, מצננים ושומרים בקופסה אטומה עד לשימוש.
שמים בתחתית הכוס שכבת קרמבל פיסטוק.
מעבירים את קרם ההדרים לשקית זילוף ומזלפים שכבה אחידה.
מעבירים את מוס הווניל לשקית זילוף ומזלפים שכבה אחידה.
אם הכוסות גבוהות ניתן לחזור שוב על התהליך.
לסיום מפזרים שכבת קרמבל פיסטוק ומעליה מעט פיסטוק קצוץ לא קלוי (לקבלת קרמבל בגוון ירוק).
ב ת י א ב ו ן . . .