עוגת גבינה וחמאת בוטנים בציפוי שוקולד חלב

הדפסה
עוגת גבינה וחמאת בוטנים בציפוי שוקולד חלב
חלבי
בינוני
50-70 דק'
עוגה טבעתית בקוטר 22 ס"מ
תמי פיליפ

עוגה טבעתית בקוטר 22 ס"מ

מצרכים:

לבסיס:

100 גרם שוקולד מריר
60 גרם חמאה
150 גרם ביסקוויטים טחונים
50 גרם בוטנים קלויים קצוצים דק

למלית:

גביע גבינת שמנת
גביע גבינה לבנה
100 מ"ל שמנת חמוצה
3/4 כוס סוכר
3 ביצים
3/4 כוס חמאה בוטנים חלקה
3 כפות קורנפלור

לציפוי:

150 גרם שוקולד חלב
1/2 כוס שמנת מתוקה
כפית קפה – לבחירה

הכנה:

מכינים את הבסיס:

ממיסים את השוקולד עם החמאה ומערבבים עם פירורי הביסקוויטים והבוטנים.
שוטחים את תערובת הפירורים על בסיס התבנית ומהדקים היטב, מעבירים למקפיא למשך 10 דקות.

מכינים את המלית:

טורפים בקערה את כל החומרים לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים את תערובת הגבינה על בסיס הפירורים.
אופים בתנור מחומם ל 140- מעלות כשעה עד שהעוגה יציבה.
מוציאים מהתנור ומקררים היטב.

מכינים את הציפוי:

שמים בסיר את השוקולד, השמנת והקפה ומבשלים על אש נמוכה עד המסת
השוקולד.
מקררים את הציפוי במקרר כשעה עד שהוא מתייצב ואז מורחים אותו על העוגה.
העוגה במיטבה לאחר קירור של לילה במקרר.

עוגת גבינה וחמאת בוטנים בציפוי שוקולד חלב