עוגה טבעתית בקוטר 22 ס"מ
100 גרם שוקולד מריר
60 גרם חמאה
150 גרם ביסקוויטים טחונים
50 גרם בוטנים קלויים קצוצים דק
גביע גבינת שמנת
גביע גבינה לבנה
100 מ"ל שמנת חמוצה
3/4 כוס סוכר
3 ביצים
3/4 כוס חמאה בוטנים חלקה
3 כפות קורנפלור
150 גרם שוקולד חלב
1/2 כוס שמנת מתוקה
כפית קפה – לבחירה
ממיסים את השוקולד עם החמאה ומערבבים עם פירורי הביסקוויטים והבוטנים.
שוטחים את תערובת הפירורים על בסיס התבנית ומהדקים היטב, מעבירים למקפיא למשך 10 דקות.
טורפים בקערה את כל החומרים לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים את תערובת הגבינה על בסיס הפירורים.
אופים בתנור מחומם ל 140- מעלות כשעה עד שהעוגה יציבה.
מוציאים מהתנור ומקררים היטב.
שמים בסיר את השוקולד, השמנת והקפה ומבשלים על אש נמוכה עד המסת
השוקולד.
מקררים את הציפוי במקרר כשעה עד שהוא מתייצב ואז מורחים אותו על העוגה.
העוגה במיטבה לאחר קירור של לילה במקרר.