כ 20- יחידות
150 גרם עוגיות חמאה טחונות
50 גרם אגוזים טחונים
1/4 כפית קינמון טחון – לבחירה
קורט מלח
50 גרם חמאה, מומסת
150 גרם שוקולד לבן
1/2 כוס שמנת מתוקה
450 גרם גבינה לבנה
1/3 כוס סוכר
כפית תמצית וניל
2 כפות קורנפלור
2 ביצים
250 גרם שוקולד מריר
2 כפות שמן
1/3 כוס אגוזי לוז קצוצים וקלויים – לבחירה
מערבבים בקערה את כל החומרים, שוטחים את התערובת בתבנית בגודל 15X20 ס"מ, מהדקים היטב ומעבירים
למקפיא ל 15- דקות.
ממיסים את השוקולד הלבן עם השמנת בסיר או במיקרוגל, מערבבים ומצננים מעט.
מערבבים בקערה עם יתר החומרים.
יוצקים את תערובת הגבינה על הבסיס ואופים בתנור שחומם ל 150- מעלות כ 30- דקות עד שהעוגה יציבה. מוציאים מהתנור
ומצננים.
מעבירים את העוגה למקפיא לשעתיים, מוציאים וחותכים לאצבעות בגודל 2X4 ס"מ.
ממיסים את השוקולד בקערה ומערבבים עם השמן והאגוזים.
מניחים נייר אפייה על השיש ומעליו מעמידים רשת של תנור.
טובלים את אצבעות הגבינה בשוקולד ומניחים על הרשת לניקוז עודפי השוקולד.
כאשר השוקולד מתייצב מעבירים למקרר את העוגות. שומרים בקירור עד להגשה.