לוגו אושר עד קישור לדף הבית

גלידת לוטוס מסקרפונה

הדפסה
%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%92%d7%9c%d7%99%d7%93%d7%aa-%d7%9c%d7%95%d7%98%d7%95%d7%a1-%d7%9e%d7%a1%d7%a7%d7%a8%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%94
חלבי
קל
10 דקות הכנה (לא כולל זמן הקפאה)
תבנית 20X20 ס"מ
עדי קלינגהופר

המרכיבים:

לגלידה:
2 מכלים (500 מ"ל) שמנת להקצפה 38%
1 פחית (390 גרם) חלב מרוכז
1 גביע (250 גרם) גבינת מסקרפונה
1 כף אבקת אינסטנט פודינג וניל
3 כפות ממרח לוטוס
25 עוגיות לוטוס, מרוסקות

לקישוט:
150 גרם ממרח לוטוס
10 עוגיות לוטוס מרוסקות

אופן ההכנה:
1. מניחים בקערת מיקסר עם וו הקצפה שמנת, חלב מרוכז, גבינת מסקרפונה, פודינג וניל
וממרח לוטוס ומקציפים עד לקבלת קצפת מעט יציבה.
2. מוסיפים את עוגיות הלוטוס המרוסקות ובעזרת מרית מערבבים בתנועות קיפול עדינות
עד להטמעה.
3. יוצקים את הקרם לתבנית בגודל 20X20 ס"מ ומשטחים עם כף או מרית.
4. יוצקים מעל הקרם ממרח לוטוס ומשיישים בעזרת סכין או קיסם.
5. מפזרים מעל עוגיות לוטוס מרוסקות ומכניסים להקפאה למשך יממה לפחות.
6. מגישים את הגלידה ישר מהמקפיא אל מרכז השולחן ואוכלים בהנאה!